Home Inele de aur
Inele de aur
Inele de aur PDF Imprimare Email
Inele de aur
Scris de madalina   
Miercuri, 01 Septembrie 2010 11:17
Aurul se potriveste cel mai bine la verighete. Cand va uniti destinele este important ca materialul din care inelele sunt confectionate sa fie unul trainic, perfect de purtat in fiecare zi. Tocmai de aceea foarte multe cupluri aleg sa-si cumpere inele de aur, pentru ca stiu ca le vor avea si peste 20 de ani, indiferent daca le-au purtat in fiecare zi sau nu.


Verigheta simbolizeaza cercul neintrerupt, fara de inceput si sfarsit, ciclul vietii. Se spune ca aceasta provine tocmai din Egiptul Antic. Aparitia verighetelor de aur (inele de aur) este plasata undeva in anii 30 i.Hr. Acestea erau valabile numai pentru clasa aristocratica, deci nu oricine isi permitea sa poarte inele din aur. In Antichitate, degetul inelar era considerat o prelungire a inimii, de aceea verigheta era pusa pe acest deget in timpul cununiei religioase.


In functie de situatia financiara a cumparatorului, unele inele de aur pot fi adevarate opere de arta. Modelele deosebite si diamantele incrustate fac ca pretul accesoriilor sa creasca foarte mult. In ultimul timp, din ce in ce mai cautate sunt acele inele de aur alb. Acestea arata mai sofisticat si se pot asorta cu mai multa usurinta cu orice tinuta va alegeti.


Numarul de karate va indica de oribei cantitatea de aur pur din compozitia bijuteriei. Din acest punct de vedere, toate modelele de inele de aur de 24 k sunt cele mai pure, urmate de cele de 18k cu o puritate de 750 la mie si cele de 14k, considerate cele mai putin pure cu un procent de 585 la mie. Pentru a va pastra bijuteriile stralucitoare si frumoase curatati-le sau duceti-le la specialisti. Contra cost acestia va vor face bijuteriile sa arate ca noi.


Rubinul in inele de aur simbolizeaza culoarea inimii, a iubirii. Safirul este cel care aminteste de libertate si de cerul senin, de zilele senine din viata noastra. Duritatea diamantului si aspectul irezistibil l-au facut perfect de asociat cu aurul in inele, dorindu-se prin intermediul lui ca iubirea sa tina tot atat de mult ca diamantul.
 


Sondaje

Ce metale preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com