Home Lanturi de aur
Lanturi de aur
Lanturi de aur PDF Imprimare Email
Lanturi de aur
Scris de madalina   
Miercuri, 01 Septembrie 2010 11:49
Arta de bijutier s-a dezvoltat de-a lungul secolelor pe tot globul. Oamenii au simtit dintotdeauna nevoia sa se imbodobeasca, sa fie diferiti. Aurul fiind considerat cel mai pretios metal al tuturor vremurilor a fost cel mai utilizat pentru productia de bijuterii. Acesta era asociat cu opulenta si bogatia marilor aristocrati.

Magazinele de bijuterii comercializeaza serii de bijuterii unice, cu modele diverse si evident la preturi diferite. Va puteti alege un model din varietatea de lanturi de aur in functie de bugetul de care dispuneti. Cele mai cautate sunt acele lanturi confectionate din aur de 14k. Acestea sunt cele mai ieftine datorita procentului mai mic de aur pur din compozitie. Eleganta pietrelor si a diamantelor se imbina la perfectiune cu orice tip de aur.

Aurul utilizat la confectionarea de lanturi din aur poate fi: galben, alb si rosu. Deoacere aurul pur, a carui culoare este galbena, nu poate fi utilizat pentru confectionarea bijuteriilor, specialistii il folosesc in combinatie cu alte metale pentru a-i conferi rezistenta. Din acest amestec rezulta diferitele nuante de aur.

Valoarea pe care le au toate modelele de lanturi de aur este stabilita in functie de design si finisaj. Daca modelul este unicat, obligatoriu si pretul acestuia este mult mai mare in comparatie cu cel al produselor de serie. Acest lucru este valabil pentru toate bijuteriile facute la comanda, personalizate. Finisajul special de tip celui mat sau sablat creste si el pretul produsului.

Pentru a pastra lanturi de aur la starea initiala si la stralucirea pe care o aveau cand le-ati cumparat, este foarte recomandat sa evitati contactul cu parfumuri, cosmetice sau fixativ. Aceste produse il pot deteriora, disparandu-i stralucirea initiala. Toate tipurile de lanturi de aur trebuie pastrate intinse pentru a se preveni ruperea lor. Purtati-le doar ziua iar noaptea lasati-le intinse. Prin acest procedeu le sporiti durata de viata si calitatea. Bijuteriile trebuie lustruite cu un material moale pentru a nu le provoca zgarieturi sau alte fisuri.

Accesoriile pentru lanturi de aur variaza ca model si material. Printre acestea, cele mai frecvent purtate sunt: cruciulitele, ingerasii, floricelele, stelutele sau inimioarele. De asemenea, zalele din care este alcatuit lantul pot varia ca forma si marime. Pentru doamne se recomanda cele discrete, in timp ce domnii pot purta lanturi de aur ceva mai groase.
 


Sondaje

Ce metale preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori şi 1 membru online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com